6 august 2013

Placinta cu dovlecei

 

Ingrediente necesare:  
- 8 oua
- 1.5 kg dovlecei
- 5 morcovi
- 200 g faina
- 150 ml ulei
- 150 g cascaval
- 1 ceapa
- 1/2 plic praf de copt
- sare, piper


Mod de preparare:
Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare.
Intr-un vas incapator, amestecam ouale cu uleiul si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine pana ce faina este perfect incorporata.
Adaugam dovleceii storsi bine de apa si morcovii rasi ceapa data prin razatoare si cascavalul ras si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.
Acoperim tava cu hartie de copt si adaugam aluatul.
Coacem placinta la 180°C in cuptor preincalzit  pentru 40 de minute.

Este minunata atat calda cat si rece.

Sa aveti pofta!!!!


 Sursa